Dakkapel vernieuwen

Bestaande dakkapel vernieuwen, isoleren en de kozijnen schilderen

 

Een dakkapel is heel mooi, het zorgt voor ruimte en licht. Helaas is door de hoogte de dakkapel vaak lastig bij te houden. Daar is nu een oplossing voor, hoe hoog of hoe groot uw dakkapel ook is, wij verzorgen het onderhoud aan de dakkapel.

 

In dit geval was de dakkapel toe aan nieuwe verf. Bij het opnemen van de situatie bleek dat de dakkapel ook niet goed was geïsoleerd, dat kon dus beter. In overleg met de bewoners is besloten om niet de houten panelen opnieuw te schilderen maar in plaats daarvan de dakkapel vernieuwen. We hebben daarom de gehele dakkapel grondig geïsoleerd en voorzien van Trespa. Daarnaast is de dakkapel voorzien van een nieuw regelwerk en goed waterdicht gemaakt.

 

Resultaat:.
Een dakkapel dat nog jaren mee gaat! Dankzij de kunststof Trespa hoeven de bewoners nu ook niet meer het dak op om te schilderen. En de kozijnen zijn vanaf nu onze zorg.

 

Het onderhoudsteam

 

Dakkapel voor situatie, hierna vernieuwdTe vernieuwen dakkapelDakkapel vernieuwen, procesvernieuwen dakkapel deventerDakkapel vernieuwen, procesDakkapel vernieuwen, procesDakkapel vernieuwen, procesDakkapel vernieuwen, procesVernieuwde dakkapel met trespaVernieuwde dakkapel met trespa