Over ons

Begin 2013 was het zover, van Amerongen Onderhoud & Dienstverlening v.o.f. was een feit!

In 2007 zijn we begonnen met een bouwkundig tekenbureau, ReCoCAD. In 2011 hebben we dit uitgebreid met interieuradvies bij van Amerongen O&I. De ontwerpers die zich hiermee bezig hielden zagen dat het begeleiden van een heel traject erg gewaardeerd werd bij onze klanten. Om de service te completeren zijn we daarom gaan kijken hoe we dit beter aan konden bieden. Zo is Onderhoud & Dienstverlening begonnen.

 

Vakkundigheid, verstand hebben van je vakgebied en gaan voor top kwaliteit, daar staan wij achter. Van begin tot eind zijn wij daarom open over onze werkwijze. U heeft één vaste contactpersoon, hierdoor is niet alleen altijd alles met de juiste persoon besproken, het kan meteen verwerkt en doorgegeven worden, zonder dat u er achter aan hoeft.

Over ons team:
Marco van Amerongen – Onderhoud, timmerwerken.

Voor een uitgebreid overzicht van mijn specialisme verwijzen wij u graag naar: ReCoCAD bouwkundig tekenbureau

Remy van Amerongen – Timmerwerken, reiniging.
“Ik ben na mijn studie (bouwkunde) begonnen als bouwkundig tekenaar bij ReCoCAD, daarnaast verrichtte ik veel werkzaamheden in de praktijk bij diverse bouwbedrijven. Ondernemen zit in mijn bloed en ik wil graag een totaalservice bieden voor zowel bedrijf als particulier. Verder ben ik graag persoonlijk met de mensen bezig en steek graag mijn handen uit de mouwen. De werkzaamheden die wij behartigen zijn niet alleen voor buiten, ook binnen gaan wij graag aan de slag.

Voor een uitgebreid overzicht van mijn kwaliteiten klikt u hier.

 

Veerle van Amerongen – Administratie en klanten contact.

Voor een uitgebreid overzicht van mijn specialisme verwijzen wij u graag naar: van Amerongen ontwerp & interieur.