Onderhoudswerken & Diensten

Onze diensten

Ieder huis heeft natuurlijk zijn eigen karakter en ook zijn eigen zorg en/of aandachtspunten. Onze diverse diensten kunt u zelf samenstellen zodat uw woning krijgt wat het nodig heeft. Gaat u uw woning verkopen, heeft het wat achterstallig onderhoud of wilt u het onderhoud wat uitbreiden, hieronder hebben we diverse diensten op een rijtje staan.

Onderhoud

Onderhoud is een groot begrip. Het is een terugkerend feit waar we allen mee te maken hebben. Helaas kan het in sommige situaties voor problemen zorgen of zelfs hebben gezorgd. Uitstellen is niet de oplossing, van Amerongen OD bellen wel!


Onderhoud – Achterstallig

Voorkomen is beter dan genezen. Komt u iets tegen in, bij of aan uw huis waar u over twijfelt? Neem contact met ons op en wij zullen voor u de situatie vakkundig beoordelen. Wees liever te vroeg dan te laat en bel.
Een nieuwe woning met wat achterstallig onderhoud? Laat onderhoud u niet ervan weerhouden om uw droomhuis te kopen!
Ons team van top monteurs met vele jaren ervaring willen u graag te hulp staan. Dit kan voor kleinere klusjes (kozijn herstellen) tot grotere projecten (dak vervangen). Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij streven er naar u binnen 24 uur (werkdagen) een prijs te geven.

 

Onderhoud – Planmatig, periodiek

Het achterstallige onderhoud kan vermeden worden! Als huis eigenaar of als ondernemer, voorkom die hoge kosten en dat meer werk.

Wij helpen u dit te voorkomen met bijvoorbeeld een jaren- of prioriteitenplan. Uiteraard wilt u weten wat de kosten hiervoor zijn, daarom ontvangt u van ons vooraf een offerte. Uiteraard kunt u de onderhoudsdiensten combineren met onze schoonmaakdiensten.

Dienstverlening

Wat mooi is moet mooi blijven. Deze bekende slogan geldt uiteraard ook voor uw woning. Wij bieden hiervoor diverse (schoonmaak) diensten aan. Van woning tot kantoorpand, alles behoort tot de mogelijkheden. Hieronder staan onze diensten duidelijk voor u omschreven.

Dienst – Interieurverzorging Bedrijven

Een schone en veilige werkomgeving, dat is wat u uw bedrijf gunt. Dit is uw visitekaartje en heeft zijn uitwerking op klanten en medewerkers. Kosten zijn er genoeg in deze tijd. Wij bieden u als ondernemer de oplossing. In een persoonlijk gesprek bepalen we samen met u wat de aandachtspunten zijn en we bieden onze diensten tegen een zeer scherpe prijs aan. Natuurlijk geldt dit voor zowel de binnenkant als de buitenkant van uw pand. Voor een voorbeeld klikt u hier. Neem direct contact op voor een offerte of afspraak!

 

Dienst – Interieurverzorging Scholen.

De school is de leer- en leefomgeving van onze kinderen. Als scholengemeenschap biedt u uiteraard het hoogste kwaliteit onderwijs aan. Daar hoort ook een schone omgeving bij. Als bedrijf bieden wij u de hoogste kwaliteit schoonmaakdiensten aan. Heeft u bepaalde problemen/aandachtspunten? Wij bieden gegarandeerd de oplossing, en dat tegen zeer geringe tarieven.

Indien u meer informatie wenst, kunt u ons contact formulier invullen of direct contact opnemen via: 06-30236374